| Adelyyn92 a întrebat:

Am o catelusa de 2luni jumate, inca nu i-am facut vaccinul! a avut viermisori, am merg la veterinar cu ea, mi-a dat o pastila... am crezut ca am scapat de chinurile pe care le trasesem cu ea timp de 3nopti! Acum avem alta problema!

Face spume la gura la interval d`o ora si ceva, e posibil sa turbe? ma sperie este posibil sa sufere de alte boli? sad in timpul in care o tratam pentru viermisori, cineva mi-a sugerat sa ii dau ceai d`menta, ceai d`sunatoare, straight face ba chiar si putin antibiotic in mancare! acum mananca...

dar...

Intr-o zi am fost la o amica, unde a ros o CRETA! posibil sa fie cauza spumelor?

Cand face spume la gura, face urat :-s se sperie d`mine cand ma apropiu d`ea sa o sterg la gura! ce as putea face pentru ea? HEPLLLLLLLLLLLLLLLLLL MMEEEEEEEEEE PLEASEEEEEEEEEEEEE sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| ღLiFeHaSMeAiNgღ a răspuns:

Apeliaza la un medic veterinar si el te va ajuta cu siguranta.