| Ilovedinero a întrebat:

Buna.Am o curiozitate caci am avut mai multe discutii de genul cu diferiti oameni.Este bine sau nu sa bei apa pe timpul noptii? Nu am primit niciun argument de ce nu ar fi bine insa am primit spuse ca nu este bine.Pana la urma mi se pare mult ca 6 ore sa nu te hidratezi, indiferent ca dormi sau nu.In gura uscata de ex se formeaza foarte multi microbi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Organismul stie cand are nevoie de apă. Prin senzatia de sete. Asa ca bei si noaptea daca ti-e sete. Dar nu cantitati mari.
Microbii exista indiferent daca ai gura uscata sau nu.
Iar apa se duce in stomac nu ramane in gura.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

.In gura uscata de ex se formează foarte multi microbi.
Greșit.

| Ilovedinero explică (pentru sadrian46):

Un mediu semi-umed spre uscat si calduț este mediul perfect pentru micorobi

| Hyperion7 a răspuns:

E bine sa te hidratezi, indiferent de momentul din zi insa ar fi de preferat sa eviți consumul excesiv, pentru că te duci des la baie pe timpul nopții.
In rest, nu ai de ce sa îți faci griji.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ti-e sete, bei, nu ti-e sete, nu bei. Singurul lucru nasol e ca daca bei multa apa seara/noaptea ai sanse sa te trezesti sa mergi la toaleta XD

In rest normal ca e ok sa bei daca ti-e sete))

| andreea1baratiu a răspuns:

Se spune ca nu e indicat sa bei apa noaptea deoarece poate afecta rinichii, sau oamenii care au deja diabet.

| Sabina_Andreea_1994 a răspuns:

Nu exista nici o problema, beii cata apa dorestii si cand dorestii si simtii ca iti e sete. Apa e ce a mai buna pentru organism.