Bună.
Hristos a Înviat!
De trei săptămâni stai cu durerea în loc să mergi la medicul de familie, cel puțin!
Cât te mai îndopi cu pastile după ureche?
Sănătate!
Pa, pa.
Am uitat sa specific. Acum o saptamana si ceva am fost la medicul de familie si mi-am facut analizele de sange, medicul a zis ca este din cauza ovarelor. Dupa 3 zile, mi-a venit menstruatia, dar nu o mai am de joi. La analize nu mi-a iesit apendicita sau ceva. Mama imi spune mereu ca sunt ipohondra.
Bună.
Atunci poate fi o anexită, mergi să faci și un ecograf pelvian.
Sănătate!
Pa, pa.
Da, dar am vorbit cu mama si mi-a zis ca durerea de la apendicita nu trece cu algocalmin si nu stau cu ea 3 saptamani. Mai stiu ca apendicita e mai jos, eu am acea durere cam in dreptul buricului sau o idee mai jos...
Bună!
Noi, cei de pe TPU nu suntem aşa de,, specialişti"in acest domeniu Cel mai bine, ar fi să te duci la doctorul de familie, căci el sigur ştie ce spune.Succes şi însănătoşire gravnică!
Pai ar trebui sa te consulti cu un medic! Esti inca micuta nu stiu ce ai putea avea... poate te-ai lovit'!
Buna Nu iti face griji Poate trebuie sa fii operata de apendicita:-( Cel mai bine du-te la un medic pentru a fi mai sigura