Mergi la medicul de familie si spune-i ce s-a intamplat. Roaga-l sa-ti dea o trimitere si mergi la un medic dintr-un spital mai bun. Normal trebuia sa-ti faca analize si din asta rezulta daca este infectie in sange. Nu stiu din ce zona esti dar eu m-am lasat pe cei din orasul meu si era sa mor! Mie mi-au zis ca am hepatita. Am facut peritonita, apoi septicemie. 4 operatii pe burta am din cauza lor. Nu te lasa si daca nu te duci zilnic la WC ia si un laxativ pe zi. Ceva din plante: Tranzactiv, Senalax, etc. Insista!
Mergi la urgenta, imediat! Daca faci peritonita (spargerea apendicelui) poti face si speticemie. Din septicemie doar 10% scapa. Operatia de apendice este destul de usoara. Nu merita sa ai probleme pentru atat desi eu banuiesc ca nu este apendicita. Blocajul nu intervine de la apendice dar durearea spre picior poate fi si de la asta. Mai bine mergi rapid la un spital cu urgenta!
Da doamna dar doctorii zic am fost la 3 si ei ca esti constipat ca ai mancat la mc donalds. cand eu am bagat salalta. Intrebarea era alta cum fac operatia? De apendicita
Am fost a zis ca daca am dureri de 1 an de ce vin la urgenta
Trebuia sa-i spui la urgenta ca simti si o usoara stare de greata.
Mergi la medicul de familie si spune-i ce s-a intamplat. Roaga-l sa-ti dea o trimitere si mergi la un medic dintr-un spital mai bun. Normal trebuia sa-ti faca analize si din asta rezulta daca este infectie in sange. Nu stiu din ce zona esti dar eu m-am lasat pe cei din orasul meu si era sa mor! Mie mi-au zis ca am hepatita. Am facut peritonita, apoi septicemie. 4 operatii pe burta am din cauza lor. Nu te lasa si daca nu te duci zilnic la WC ia si un laxativ pe zi. Ceva din plante: Tranzactiv, Senalax, etc. Insista!
Deeaandreea9156 întreabă: