anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o durere, mai exact niste intepaturi ascutite in partea dreapta a abdomenului. Iar aceste intepaturi apar dintr-o data cand stau pe scaun, cam de 2-3 ori pe luna. Si cand vreau sa inspir nu o pot face pana la capat din cauza ca se intensifica intepatura. Cand ma iau aceste intepaturi dureroase ma intind in pat si in vreo 10 minute imi trece. Ce ar putea fi? :O

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Simonasimona1992 a răspuns:

Pai cand zici abdomen, eu inteleg ca e vorba de partea inferioara a trunchiului, nu? In partea dreapta, cel mai des, poate fi vorba de apendice.
Mergi la doctor. Nu astepta sa treaca de la sine, pentru ca sunt toate posibilitatile sa se agraveze si sa dai in altele. El va sti sa iti dea un raspuns.

| Cătălinajojo a răspuns:

Fierea te inteapa dar trebuie sa te duci la medic fiindca nu poti sa te tratezi acasa

| Aantonyaa a răspuns:

Am pățit și eu acum cateva luni. Du-te la un medic deoarece poate fi cauzată de o problemă cu spatele sau cu alte lucruri. Nu e ceva foarte grav, dar mai bine te previi. Zic si eu