Multumesc Lora pentru raspuns! Ii dau sa manance cat se poate de sanatos! miere de albine cu muguri de brad pus la macerat sub pam timp de 3 luni.mi l-a prescris un doctor acest sirop pentru ca are de 20 de ori mai multa vit c intr-o ling decat pastile.Probabil ca a fost prea protejata de microbi de a ajuns asa...nu stiu ce sa mai fac.fructe mananca.
Adeluzta ai dreptate cu marea.am dus-o dar trebuie dusa mai multi ani la rand ca sa se vada efecte. multumesc tuturor pentru raspunsuri!
E o idee buna pentru imunitate : cand face baie la sfarsit incalziti apa cat mai mult (suportabil) iar dupa dati cu apa rece cateva secunde
sper sa mearga
Aceeiasi pb o avea si fratele meu.si un medic i-a spus mamei sa faca in timpul verii vacante la mare si sa faca aerosol. si imunitatea i-a crescut. acum nu stiu daca din acest motiv, sau e doar o inchipuire de a noastra.
Dai doua oua de prepelita crude frecate cu lapte si miere pe fiecare zi cel mai bine dimineata multa sanatate
Ii dai doua oua de prepelita crude frecate cu lapte si miere pe fiecare zi cel mai bine dimineata multa sanatate.