| UPSsss a întrebat:

BUNA! am o fetita de 6 ani si de curand am mers la stomatolog cu ea pentru o mica carie a fost totul ok doar ca stomatologul mi-a propus sa ii dau flor pentru a accelera aparitia celorlati dintisor. mi se pare un pic ciudat voua?
am uitat sa mentionez ca i-a fost facuta o radiografie si se pare ca ceilalti dinti sunt deja formati si au ajuns la radacinile celor pe care ii are.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| micutadhampir a răspuns:

Ar fi trebuit sa ii cada din dinti pana acum si sa ii creasca cei noi. Probabil are o deficienta de flor si de aia s-a intamplat asa. Daca dintii i-au cazut dar nu ii cresc ceilalti e periculos pentru ca dintii migreaza si pana sa ii creasca cei noi, cei vechi se muta si o sa ii iasa, "incalecati" si va trebui sa poarte aparat. Cel mai bine, parerea mea, este sa ceri sfatul unui al doilea medic. Daca esti din Buc, stiu eu unul bun, de fapt chiar 2, da-mi un mesaj.