| ralucutza98_3009 a întrebat:

Buna am o foarte mare problema am un neg pe un deget si ma doare foarte tare cum sa fac sa imi treaca este ceva cu care sa il fac sa dispara?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| 2ochicaprui a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa pui o coaja de lamaie sau portocala pe deget si sa o infasori cu o punga. Ideea e sa stai cat mai mult cu coaja aia pe deget, pentru ca pana la urma negul se va usca si va cadeabig grin La mine a functionat destul de repede big grin P.s. sa nu incerci sa-l rupi tu, ca sa nu apara vreo complicatie, mai bine lasa-l sa cada singurhappy

6 răspunsuri:
| bogz a răspuns:

Daca ai bani ia cryopharma e 100 lei daca nu e bun si duofil, dar trebuie sa fii atenta pentru ca acest medicament arde, dar iti trece cam in 2 saptamani cu duofilm si eu am avut aceeasi problema si mi-a trecut. fundita...

| hatze a răspuns:

Este la farmacie/o solutie nu e scupa! am avut si eu o gramada de negi! o sa functioneze du-te la farmacie si o sa vezi! ok? astept o funda

| Ollykaa a răspuns:

Stiu ca vei primi raspunsuri cum ar fi sa folosesti rostopasca, sau nenumarate creme, dar eu iti spun din PROPRIE EXPERIENTA!
Trebuie sa te duci la un dermatolog ca sa tii arda, ca daca nu nigeii pot aparea pe intestine sau in zone sensibile. Cea mai buna solutie este asta. Si trebuie facuta cat mai repede.

Funda?

| Chris a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa mergi la un dermatolog. Nu e cazul sa fii panicata, dar e important sa stii ce ai, pentru a te putea trata. Multa sanatate!

| Dubbs a răspuns:

Poti sa te interesezi la farmacie. poate vei gasi ceva.si eu am un neg de ceva vreme si nu ma mai doare.cand mi-a aparut, ma durea foarte tare.cred ca totusi vei gasi ceva.

| yasmin1407 a răspuns:

Hei du'te la medicul tau de familie si cere'i o trimitere la un medic dermatolog, el iti poate da o crema sa te dai mereu ca negul sa se duce, sau sa il arda si sa scapi de el:d depinde de medic ce alegere face dar du'te acum big grin si fara frica