| eanadandre a întrebat:

Buna! Am o gaura in dinte cat un ac mai gros si e negru,presupun ca e carie. Eu nu pot ajunge curand la dentist,se agraveaza repede? Eu abia acum am văzut-o si mi e frica, as putea rezolva abia prin august. Stiti cat ar fi pretul si daca am nevoie de tatal meu sa vina cu mine? Fiindca am 17 ani si nu vreau sa il implic si pe el deoarece oricum nu ii pasa si nu imi va da bani…de asta intreb. Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Foloseste banii de alocatie, si mergi sa-ti repari caria, ca ramai fara dinte daca evolueaza.

| eanadandre explică (pentru Violleta2022):

Si pot merge si fara tata?

| Violleta2022 a răspuns (pentru eanadandre):

Bineinteles ca poti merge fara tatal tau.
la 17 ani poti merge fara parinti la medicul de familie, stomatolog, ginecolog sau urolog si unde mai ai nevoie.
Doar sa ai buletinul la tine si bani.

| eanadandre explică (pentru Violleta2022):

Super! Multumesc!

| Yaesmin a răspuns:

Nu se agravează. Costă 300 de lei.

| Mindfulness a răspuns:

Îți poți pune plomba. Eu zic sa nu mai mănânci dulciuri că se va mari acea gaura, îți va mai cădea, renunța o perioada la dulciuri și folosește apa de gura. O poți salva daca te duci repede la dentist.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se agravează până în august. Cariile nu sunt urgențe medicale. Ia apă de gură cu klorhexidin şi o pastă de dinți cu mult fluor. Nu te clăti cu apă după te te-ai spălat pe dinți. Foloseşte ață dentară. Dacă poți cumpără pastă de dinți Duraphat.

| Alexalex1000 a răspuns:

Buna,daca nu ai dureri poți sta până în august fara probleme. Și da, poți să te duci singur.