| DeMi0806 a întrebat:

Am o intrebare. Acum cateva zile, m-au durut oasele, nu stiu cum sa spun. La genunchi, zici că aveam niște pietre legate de picioare( simțeam ca niște greutăți pe moment) iar la degetele de la mână, simțeam uneori că mi se înțepenesc cumva, dar doar puțin, mai ales atunci când țineam ceva mai mult timp în mână.
Nu erau nișe dureri foarte mari, dar până atunci nu am mai avut problema asta, cel puțin la genunchi.( am 14 ani)

Este ceva legat de lipsa de calciu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| PaulStudio a răspuns:

Am avut si du din astea, esti in crestere si te inalti se măresc oasele si trebuie articulațiile si mușchii sa le tina si te mai dor, ce poți face este sa mănânci cat mai sănătos, cu proteine, dar si calciu din lactate si cu timpul o sa si uiți ca ai avut asta

| Claudiu566 a răspuns:

Probabil e de la articulații pentru că ești in creștere. Am avut si eu problema, trece cu timpul