| AndreiMihaita23 a întrebat:

am o întrebare.
Am 16 ani și cantaresc 72kg.
Când mă văd în oglinda văd ca burta mea se lasă în jos un pic și fundul este la fel, dolofan pentru ca atunci când încerc sa merg, merg ca o **** și mă jenează la posterior ca port pantaloni egal ca blugi sau de training.
Nu îmi pasa ca am 16 ani, eu vreau sa dau tot jos!
Asa ca ce pot fac? M-am gandit macar pana dau tot jos sa mănânc puțin sau foarte puțin și sa renunț la 3 mese pe zi și mananc doar 2 adică diminenta când ajung la școală nu mănânc nimic și la prânz și cina mananc mai puțin, adică jumătate din o porție normala și fără gustari nimic altceva doar fructe. Si sa fac foarte mult sport pentru ca sunt o persoana statica.

Credeți ca e bun planul ăsta?
Dacă aveți un plan mai bun spuneți ce sa fac și sa mananc și cât mai ales.
Și dacă se poate cu fiecare ora scris ce sa fac.

Dau funda! Pa! =)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| XxXNotForKiidsXxX a răspuns:

Fara sport nu poti slabi.Mananca des dar putin.Nu mai manca dupa ora 19.Alearga dimineata, urca scari, fa abdomene.Mananca fructe si legume.

| K192837465 a răspuns:

Stiu vreo doua solutii ca-sa slabesti, uitele care sunt:
1)alearga in fiecare zi cate 500-1000 m dar cel mai bine alearga la deal as pui mai mult efort si te ajuta mai bine
2)bea sucul de la floarea aloia, adica chisaza bine citeva crengi de la o foare aloe si sucul acla belal de doua ori pe zi
3)tine dieta, adica renunta la desert,, ciocolata, bumboane etc." si daca treci la dieta maninca de trei ori pe zi nu iti strica stomacul din cauza asta.

| Mihai_Anghel_1997 a răspuns:

Mananca fructe si legume
Mananca DOAR la ore fixe
Alearga dimineata

| Lola05 a răspuns:

Nu adopta masuri care sa dea rezultate rapid si pe termen scurt! Mai bine fa altceva...
Mananca sanatos, scoate zaharul, fast-food si prajelile din alimentatie si introdu in schimb fructele, legumele, carne slaba pe gratar, iaurturi naturale etc. Portii mai mici, dar nu cat sa stai flamand! Flamanzirea duce la multe efecte negative... Mesteca bine mancarea si nu te ridica de la masa plin de nu mai poti happy Lasa stomacul sa spuna stop, nu pofta!
Hidrateaza-te corect! Imprieteneste-te cu apa plata, consum-o frecvent si in cantitati suficiente; lasa sucurile, nu te mai atinge de ele! Fa-ti in schimb fresh-uri si smoothie-uri din fructe proaspete.
Introdu in viata ta de zi cu zi sportul, in orice forma si orice iti place tie sa faci. Poate fi inot, tenis, jogging, fotbal, stretching, kangoo-jumps, aerobic, tae-bo, chiar plimbari foarte lungi pe jos in pas alert, urcat munti si dealuri, bicicleta etc. Ai atat de multe optiuni faine! Important e sa fii consecvent. Rezultatele apar in timp, dar sunt minunate!
Priveste aceasta schimbare din viata ta ca pe cel mai bun lucru care ti s-a intamplat! Nu te astepta la rezultate peste noapte si nu te infometa! Mai bine iti faci 4 mese pe zi cu portii mai mici si mancare de calitate decat sa te infometezi si sa intri in depresie de foame si vinovatie ca ai ajuns sa te refugiezi in dulciuri sau alte minunatii.
Cauta retete noi si incearca mancaruri sanatoase si gustoase de care nu ai mai auzit! Hummus, lasagna, guacamole, sarmale vegetale, salata caesar... etc big grin
Fii pozitiv! Cu fortele proprii si multa vointa din partea ta vei ajunge sa ai corpul pe care il doresti! Dar alege schimbarea inteligent!