| Ciprianccdlcjmrx a întrebat:

Buna, am o intrebare, am fost internat si diagnosticat cu boala borderline si ideea e ca am tot auzit ca poti sa-ti faci grad de handicap, este reala chestia este sau internetul minte din nou?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| armiaso a răspuns:

Borderline e o tulburare de personalitate care se rezolva prin terapie cognitiv comportamentala
nu ma pot pronunta in legatura cu intrebarea ta, insa avand in vedere ca e tratabila 100% nu inclin sa cred ca exista ajutor social.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Avand in vedere ca ai fost internat si diagnosticat deja si acum pari ok, nu as putea sa cred ca afectiunea ta va putea degenera spre handicap.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum e tulburarea asta? Cum te simțeai? Poți să îți faci! Mulți se dau nebuni să își facă ajutoare. uitate la rromi.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Pentru handicap, nu te iei din auzite și după Internet. Faci cerere insoțită de acte medicale. O comisie le analizează și decide. Mai nou, de pandemie, totul online.