| CraciunFlavius1999 a întrebat:

Am o intrebare. Am o problema medicala care a inceput intr-o seara banala in care am mancat cu pofta iar in momentul in care m-am pus in pat am simtit bataile inimii foate puternice... dificultate la respiratie(nu am mai patit pana acum ). Mi-am revenit dupa ceva timp..nu mult..totul a fost bine dar dupa 2 zile tot pe seara a aparut doar ca nu asa puternic, insa a treia zi simt o apasare in piept in partea stanga.Precizez ca am 18 ani, fac sport (sala) de 2 ani si am un stil de viata sanatos(nu beau, fumez), sunt si racit si pun aceste simptome pe seama atacurilor de panica, sunt clasa a 12a si cel mai probabil sunt foarte stresat, cateva nopti nedormite, stresul persista, interesandu-ma de simptomele atacului de panica si cauzele care il declanseaza am mers pe ideea asta. Problema e ca ma panichez si mai tare pentru ca nu stiu cu ce sa le asociez. Spuneti-mi ce parere aveti? ati patit? sunt motive de ingrijorare? ce ar trebui sa fac? e normal? se poate trata? poate disparea de la sine? Fara misto va rog si astept raspunsurile persoanelor in domeniu. Va multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| zăGhost a răspuns:

Fa un Ekg, daca totul e normal, cel mai probabil ai atacuri de painca pentru care n-ar strica psihoterapie.

| CraciunFlavius1999 explică (pentru zăGhost):

Aceasta apasare in piept e specifica atacurilor de panica? Precizez ca e prelungita, de cateva ore dar nu ma inteapa sau jeneaza doar gandul ca ar fi ceva mai mult.e mai mult ca o greutate.

| zăGhost a răspuns (pentru CraciunFlavius1999):

In atacul de panica pot exista dureri sau disconfort in piept, dar asta poate fi prezenta in mai multe tulburari. De asta ma gandeam mai intai la EKG, sa fii convins ca nu e ceva legat de inima, desi la varsta ta cred ca e putin probabil.

| CraciunFlavius1999 explică (pentru zăGhost):

Multumesc foarte mult

3 răspunsuri: