anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare:am o scurgere transparenta si cateodata si un pic albuie, iar cateodata miroase[nu tot timpul], nu am mancarimi si nici nu ma ustura cand urinez. Poate fi vorba despre o infectie? Ceva grav? va rog raspundeti-mi... aaaa am uitat sa va zic ca sunt virgina.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| mon@29 a răspuns:

Nu e ceva normal nu e nici o infectie. e un semn ca aparatul tau genital functioneaza cum trebuie. e mai rau atunci cand te mananca.

| alexutsuuu a răspuns:

Nu, nu ai infectie ai secretie vaginala, si nici decum nu e ceva grav si nu are legatura cu virginitatea. Apare inainte sa iti vina ciclul. Fundita?

| ToxxxxxyiLiycKxKxKx a răspuns:

Pot aparea diverse infectii minuscule ce trebuie tratate si de la lenjeri sau cosmeticele folosite in zona.
de asemenea e posibil sa fie o scurgere normala.
daca devine mai abundenta si mirositoare consulta un ginecolog.
sanatate multa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Din cate am inteles esti fata. ti-a venit inca ciclul? daca nu, iti va veni curand. din cate am citit pe net, inainte de ciclu ai o scurgere albuie.