Vino in GB si cand faci schimb de permis din ala roman in cel britanic alegi varianta in caz de moarte (accident rutier) donezi toate organele, eu am ales varianta aia si apare codu 115 pe permisul englez. Alta optiune e sa discuti cu medicu de familie sa te bage in baza de date la donatori de organe dupa ce mori
Poti dona doar sânge. Organele se donează doar rudelor bolnave la nevoie. Ce vrei tu este ilegal si daca am proceda toti asa, am încuraja traficul de carne vie.
Ce organe sa donezi? Singurul organ pe care l-ai dona ar fi un rinichi, asta fara a muri. Poti dona sange...
Ce organe sa donezi? Se poate dona cand esti in moarte cerebrala organe gen: inima ficat plamani, Daca nu esti poti dona doar un rinichi, dar pe riscul tau, Ce organe vrei tu sa donezi? Sa iti spun pe scurt, nu poti sa donezi altceva in afara de rinichi, Stii care sunt eventualele riscuri daca faci asta? Din ce in ce mai multa lume o ia razna in ziua de azi...
Singura donare care ar trebui încurajată mult mai mult e cea de sange. În rest...
Mario1996 întreabă: