anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare.Atunci cand ai infectie urinara te exciti ori senzatia aia este cauzata de infectie.o senzatie ciudata.laughingAm citit undeva pe net ca infectia urinara poate cauza si excitatie.thinking Intreb asta pentru ca am infectie si nu sunt prea informata dupa cum se citeste deci va rog sa nu ma luati la baza.^.^Este normal sa simti senzatii de usturime si alte chestii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| stejara2 a răspuns:

Daca ai infectie urinara da!
http://sanatate.ele.ro/......a1964.html
Cat despre senzatia de excitare cred ca e de la faptul ca iti vine sa scarpini zona, si mai pe romaneste ajungi sa te masturbezi singura, nu te iau la baza chiar deloc, e o intrebare cat se poate de normala.Sanatate!

| Reiki a răspuns:

Ce ai citit pe net este gresit. Nu te iau in baza, dar, infectia urinara se manifesta prin usturimi din ce in ce mai puternice - in cazul amanarii tratamentului - plus alte simplome care, chiar nu pot produce senzatii placute.happy Daca ai infectie, ce senzatii ai TU daca pui asemenea intrebare? Ai fost la medic?