anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună..am o întrebare.
Când sunt pe ciclu îmi vine foarte mult și nu pot dormi și mă doare burta foarte tare. Am luat pastile tot ce am știut că-mi alină durerile, dar nimic nu funcționează și mă sperie asta. Imi vine foarte mult de vreo 5 luni, 2 luni nici nu mi-a venit și abia mă pot ridica din pat. Nu mi s-a mai întâmplat asta.
VREUN SFAT VĂ ROG?
Țin să menționez că am vârsta de 15 ani și o lună

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| MademoiselleCosmina a răspuns:

Daca ti-a venit recent prima menstruatie, e normal si se va regla.
Daca nu, ar trebui sa mergi la ginecolog.

| ma2ri004a a răspuns (pentru MademoiselleCosmina):

Mi-a venit la 10 ani? dar până acum a fost ok.dar de la un timp nu-i ok deloc ☹️

| MademoiselleCosmina a răspuns (pentru ma2ri004a):

Daca e foarte abundenta, cel mai bine ar fi sa mergi la ginecolog. Pot aparea multe probleme, chiar daca esti la inceput.

| Corina64 a răspuns:

Poți suferi de o dereglare hormonala, de normal ca în cazul în care ești încă în perioada adolescenței, pot fii luni în care sa nu îți vina cum ai spus și tu sau sa te doară foarte tare, încerca ca măcar cu o săptămână înainte sa îți vina sa iei niște vitamine, sa eviți sa stai în zone reci. În momentul în care îți vine încerca un calmant de exemplu nurofen și pune o sticla cu apa calda. Cred ca ar fi bine sa vizitezi și un doctor pentru a evita probleme pe viitor

| anonim_4396 explică (pentru Corina64):

Ohh. sper să-mi treacă cât mai repede..numai rezist. mulțumesc pentru sfaturi.o să le pun în aplicare?