| alexsz95 a întrebat:

Am o intrebare care ma macina rau : am 16 ani si pana acum nu am avut rubeola, pojar, varicela. Si am auzit caci daca nu am avut si voi avea cand voi fi mai mare, va fi mult mai rau. Este adevarat? funda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DanielaMiky a răspuns:

Buna Alex, asta depinde de fiecare organism in parte boala nu se manifesta la toti la fel insa poti evita sa faci pojar, rubeola, varicela consumand fructe, miere, vitamina C. Astfel iti vei intari imunitatea si nu vei mai face nici rubeola nici varicela nici viroze sau alte raceli samd. Numai bine!

4 răspunsuri:
| valentinaoana a răspuns:

Este posibil...Pentru ca normal trebuia sa le faci de mic,,, dar nu stiu sa iti dau un raspuns concret...Mai bine ai merge la un doctorhappy!

| SilviuXddd a răspuns:

Da este adevarat dar... nici eu nu am avut pana acum nimic din cele pe care le ai spus si exista posibilitatea sa nici nu am vreodata la fel si tuwinking funda va rogwinking

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca le vei face mai tarziu, e posibil sa faci forme ceva mai neplacute. Dar poti sa nu le faci niciodata

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Sunt mai agresive dar cu control medical de specialitate, treci mai ușor peste aceste neplăceri.
Pa, pa.