| stelutaluna a întrebat:

Buna,am o intrebare care necesita un raspuns urget,
cum pot sa imi albesc dintii ii spal si dimineata si noaptea problema este ca dupa ce ii spal parca sunt si mai galbenii nu mai suport.
va rog ajutati-ma

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AnnaMaria27 a răspuns:

In legatura cu raspunsurile anterioare! Nu este bine nici sa te speli asa de insistent timp de 10 minute, deoarece iti distrugi flora! Este suficient sa te speli de 3 ori pe zi dupa fiecare masa timp de 3 minute! Si sa iti dai din cand in cand cu bicarbonat de sodiu, deoarece acesta albeste dintii si chiar da rezultate!happy

4 răspunsuri:
| AnnaMaria27 a răspuns:

Pai o solutie ar fi sa iti dai cu ajutorul periutei de dinti bicarbonat de sodiu! Dar sa nu exagerezi!happy

| Andreea5775 a răspuns:

Spalate de doua trei ori pe dinti dar de doua trei ori consecutiv cu mai multa pasta.TI-as recomanda sa folosesti Colgate Advance Withe.La mine a functionat. Sper ca te-am ajutat. Funda?

| lollita28 a răspuns:

Si eu am avut aceeasi problema. Spala-te de 2 ori pe zi cate 10 min cu multa pasta de dinti.La mine a functionat.

| miri100 a răspuns:

Fa un periaj la dentist, chiar daca e scumpt, merita!