Iti recomand sa mergi cat mai urgent posibil la medicul veterinar din zona ta. Dupa consult iti va spune ce trebuie sa faci.
Bafta!
Urat! Imi pare rau pentru cainele tau! Totusi fugi la medicul veterinar cu el.Nu mai sta pe ganduri! Am si eu caine si inteleg cum este, ca si iubitor de animale.Trebuie sa fii mai atenta, pisicile nu par, dar sunt periculoase.
Cel mai bine, cred ar fi sa mergi la un medic veterinar, el iti poate raspunde mult mai prompt decat o putem face noi.
Numai bine!
Va multumesc! acest lucru l-am facut imediat a doua zi la prima ora.doctorul mi-a dat o solutie de picaturi care i le-am pus in ochi de mai multe ori pe zi.si interesant este faptul ca atunci cand iti pasa si iubesti cu adevarat un animal, o fiinta, se intampla minuni! desi mi s-a spus ca nu o sa isi mai revina, catelusa avand o pata imensa alba pe ochi, uite ca dupa numai 3 zile i-a trecut, abia se mai vede! ve doresc tot binele din lume!
Bună! Știu că au trecut mulți ani, dar am o problemă asemănătore și astăzi nu pot merge la veterinar! Îmi puteți spune ce picături va oferit veterinarul?
maia_7858 întreabă: