| oMycutzzaVrajitoare a întrebat:

Buna!
Am o intrebare
Ce mi se poate intampla daca am inhalat un par de caine :-ss
Mi-e foarte teama sa nu o patesc rau!
Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| vangaelis a răspuns:

Pasibil de chist hidatic pulmonar. Stai linistit, mergi frumusel la medicul de familie si iti va face trimitere la pneumologie. Stai linistit ca nu se intampla ceva brusc, asta in timp. dar mergi la doctor. Cele bune!

| VladGH a răspuns:

Las-o mai si tu nu te mai agita atita. Cit par inghitim noi fara sa imi dam seama si nu ne este nimic. Nu te speria, parul ciinelui este scurt si nu are de unde sa-ti dee vreo problema. Lupul maninca oaia tot cu par si nu ii nimic laughing

| vangaelis a răspuns (pentru VladGH):

Man, oricat de scurt ar fi parul, daca cainele este infestat infestat de tenia echinococus fara sa ai habar? tenia aia este un parazit des intalnit la animale.

| VladGH a răspuns (pentru vangaelis):

Ma, fiecare din noi are riscul sa capete asa ceva chiar daca nu inghite un par de ciine, daca ai mai auzit ca corpul omului are si imunitate.

| vangaelis a răspuns (pentru VladGH):

Omule,aici vorbim de un parazit nu de o bacterie oarecare. tenia echinococus se transmite de la animale in nici un caz nu zboara prin aer. tenia se cantoneaza in plaman sau ficat. si face probleme. nu tine de sistemul imunitar chestia aceasta.

| Keyboard a răspuns:

Du-te la doctor sa nu patesti ceva

| xDBogdan a răspuns:

Du-te repede la doctor. nu e de gluma. poti sa faci caverna..si e grava rau. fugi la doctor

| MyKkeyy a răspuns:

Trebuie sa faci un consult medical... cunosc pe cineva care a fost operat din cauza asta

| BeautifulGirl1 a răspuns:

Cel mai bine e sa mergi la doctor sa iti faci un control

| Hanakochan a răspuns:

-_- nu patesti nimic