| Adriana294 a întrebat:

Buna am o intrebare ce parere aveti despre Serlift 50 mg eu am inceput sa iau de 3 zile si am observat ca am migrene ameteli ami bate inima prea repede Serlift e pentru atacuri de panica si alte precizez ca am mai luat si anul trecut dar nu ami aduc amine sa fi avut simptomele ce lem scris mai sus as vrea un sfat ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| untu a răspuns:

Citeste prospectul, vezi ca dai de niste contraindicatii! http://www.sfatulmedicului.ro/medicamente/serlift-comprimate-filmate_16789 Mergeti la medicul de familie sa va consultati! daca este necesar, se poate intrerupe tratamentul cu recomandarea medicului!

| Adriana294 explică (pentru untu):

Da dar eu de cand am inceput tratamentul am batai si inima prea repede palpitati chiar am inceput sa ma ingrijorez din cauza inimi

| untu a răspuns (pentru Adriana294):

Du-te la medicul de familie si spune-i ca vrei sa intrerupi tratamentul ca aparut reactii adverse la medicamentele prescrise si o sa va dea alta reteta! Incearca sa reduci medicamentele la jumatate! (Ex: in loc de o pastila, sa iei doar o jumatate de pastila) Incearca sa bei niste ceai de tei cu o feliuta de lamaie, asta te va linisti!

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Continua sa iei tratementul macar 8 saptamani inainte sa tragi concluzii. Sunt efecte adverse normale, mai ales la inceperea tratamentului.

| Andy_Andy_1977_LlEX a răspuns:

Mai bine du-te la medicul de familie.