| Sara2 a întrebat:

Am o întrebare ciudata dar sunt ingrijorata. Am mancarimi anale, si m-am sters mai tare cu hartie, si simt ca ma jeneaza. Patesc ceva daca mi-a ramas hartie înauntru? Nu sunt sigura dar aşa simt. Cum tratez mancarimile?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ai hemoroizi, de la ăia te manica in c*r

| Violleta2022 a răspuns:

Ai viermi intestinali, de aceea ai mancarimi anale! Viermi intestinali iesafara prin anus si de aceea te mananca!

Fa un tratement serios de eliminare a lor si ocupa-te de o igiena serioasa, adica spala-ti poponetul de fiecare data cand ai scaun, cu apa calda si sapun!

| PsyhoChild a răspuns:

Nu trebuie sa dai si tu ca animalu cand te stergi.Mancarimile sunt probabil de la par.Ai mult par pe langa acea gaura....probabil cand ai facut caca a iesit prea mare si e ca si cum te-ar trage cineva de par... data viitoare du-te la toaleta mai des!

| m1dn1gh7 a răspuns (pentru PsyhoChild):

rolling on the floor)))))))))))))) AER...huuuuuhhhh..phahahahahahhahahaha

| PsyhoChild a răspuns (pentru m1dn1gh7):

happy

| papuciirupti a răspuns (pentru PsyhoChild):

Mor de ras, o logica imbatabila, strans legata cu imaginatia si probabil cu ceva proctica, inca mor de ras laughing)))

| PsyhoChild a răspuns (pentru papuciirupti):

Mi se mai spune filosoful

| papuciirupti a răspuns:

Probabil ai hemoroizi, cauta mai multe detalii pe net si vezi daca ai acele simptome, o sa-ti treaca daca ai cu o alifie cu ungere locala. cat despre hartie, a ramas acolo doar daca ai tot impins-o laughing)) si da, nu patesti nimic

| LadyDee89 a răspuns:

Spala-te mai des, nu te sterge doar cu hartie sau servetele umede! Aplica o crema, cum ar fi cea de aloe, galbenele! daca persista dupa cateva zile, poti avea inceput de hemoroizi sau paraziti intestinali

| AndreiBularca a răspuns:

Buna! Este posibil sa ai viermi intestinali. Te speli pe maini de fiecare data inainte sa mananci sau dupa ce ai fost intr-un loc public? Ai vazut sa ai in zona anala un vierme cam de 1 cm lungime, alb si foarte subtire? Saudoar hartie igienica?