| MaNumescCumDoresc a întrebat:

Am o intrebare ciudata oarecum! Un coleg mi-a dat azi in spate cu pumnul TARE si acum ma doare! Sunt baiat! Ce sa fac in afara sa merg la doctor si sa le zic parintilor? Funda! Sunt pe clasa a sasea si am 12 ani!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AnonimaOk a răspuns:

Buna,
Nu ai ce sa faci mare lucru. Parerea mea este ca ai o vanataie si va trece - mai devreme sau mai tarziu, depinde cat de tare te-a lovit respectivul.
Informeaza-i pe parinti neaparat si acestia ar fi bine sa contacteze diriginta. Nu este normal ca intr-o institutie de invatamant sa se intample astfel de lucruri.
La doctor nu stiu daca e cazul dar... nu e rau sa fii precaut.
Pentru a nu te mai durea poti intreba la o farmacie ceva pentru dureri si vanatai/lovituri.
Sper ca am ajutat.

5 răspunsuri:
| IulianDornianu61 a răspuns:

Frate
Mi-am luat-o si eu asa in spate.
O sa te tina durerea vreo 3 zile, cam asa, poate o sa ramai cu vreo vanataie, dar iti spun ca nu e nevoie de doctor.

| Karlitta a răspuns:

Unde ti.a dat pumnul si unde te doare? Da si tu mai mute detalii. Pune niste gheata dar eu una te sfatuiesc sa mergi la doctor daca durerea persista.

| packman a răspuns:

Rupei dinti happy eu la 12 ani terorizam clasa