| Adriana11199 a întrebat:

Bună. Am o întrebare dacă a mai trecut cineva prin asta. De vreo 3 săptămâni, am început sa am niște usturimi jos, o senzație de arsura și înțepături, plus o secreție alba. M-am gândit ca ar putea fi o infecție urinara, am făcut urocultura și este ok. Am fost la ginecolog, mi-a luat cultura de pe col și secretie lama. Au ieșit și ele ok. La cultura nu s au dezvoltat germeni. Acum întrebarea e, ce poate fi? Dacă totul e ok și eu am totuși aceste simptome. Nu știu ce sa mai fac...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| ioana748 a răspuns:

O jumătate de linguriță bicarbonat la jumătate pahar de apa zilnic dimineața doua saptamani si va fi mai bine.
Excluzi orice bautura carbogazoasa si pe cat se poate fara prea multe condimente in mancare.
Introdus iaurt, kefir, sana.
Parerea altui medic este intotdeauna binevenita.
Sanatate,

| Dragobeta a răspuns:

Ai fost la ginecolog si nu a gasit cauza? Nu cred. Daca da, mergi la altul.

| I0NUTA a răspuns:

Mergi la alt ginecolog. Mai cere o parere.

| Cealalta a răspuns:

Repeta analiza.