| Maria_7245 a întrebat:

am o intrebare daca am urina tulbure fac treaba mica destul de des am avut o durere ingrozitoare de spate, dar mi-au aparut cosuri

sunt semne ale sarcini?
am avut contact neprotejat
in jur d data d 8 trebuie sa`mi vina menstruatia
alte semne nu am

ce credeti?

multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MonicutZZa a răspuns:

Niciunul din astea nu sunt semne ale sarcinii. Data viitoare, protejeaza-te pentru a nu mai trece prin tot stresul asta si documenteaza-te despre sarcini.

3 răspunsuri:
| papusikatha a răspuns:

Fa-ti un test pentru a inlatura orice grija. Daca te si ustura cand urinezi e posibil sa fie de la rinichi sau o raceala. Mergi la un control, e mai bine sa previi din timp.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pare mai degraba o infectie cu transmitere sexuala. Nu poti sti daca la asta se adauga si o sarcina, e prea devreme sa ai vreun simptom sau sa se pozitiveze un test. Semnele pe care le ai sunt de infectie urinara si genitala. Sarcina e altceva si nu poti sti deocamdata daca esti si mamica. Ar fi bine sa te vada macar medicul de familie pentru o analiza de urina.

| 0vidius a răspuns:

Ai o infectie urinara sigur iar ca sa vezi daca esti sau nu esti insarcinata ia un test de la farmacie.PS du-te la doctor ca sa iti prescrie un tratament pentru infectia urinara.