Daca a folosit spirt de ce iti mai faci probleme? Pentru tine, nu pentru prieten.
Faza e ca nici nu a curs sange. Acum am dat asa de la mine ca era paranoic. Omul ala era taica-su. Desi de la tata la fiu, nu stiu daca e vreun risc. O clateste cel putin cu apa calda daca nu cu spirt.
Am inteles ce spui. Dar nu este igienic. Fiecare trebuie sa aiba sculele personale pentru asa ceva.
Prietenul NU era paranoic!
Dacă bărbosul avea o eczemă-ceva, precis o lua și el (nu mult, doar nițel, cât să-i stea bine)
Sunt sanse foarte mici sa fi patit ceva, dar cat timp lama era dezinfectata nu are ce sa pateasca dar nu este igienic
Atata timp cat persoana care s-a barbierit inaintea lui nu s-a taiat si i-a curs sange nu are ce sa se intample, decat in cel mai rau caz o iritatie banala, si daca a dezinfectat este totul ok. nu are ce sa pateasca, plus ca nu cred ca s-a ras dupa vreun strain. Se pot transmite boli in adevaratul sens al cuvantului doar prin contact sange pe sange, dar totul e safe daca a dezinfectat, doar sa fie mai atent pe viitor si sa aiba grija
anonim_4396 întreabă: