| DeDiiDeDii a întrebat:

Am o intrebare!
Daca fac in fiecare seara si dimineata 30 de abdomene si genoflexiuni si inca cateva exercitii, voi da jos?
Adica tin si o dieta.
Am 78kg si 14 ani!
Dau funda pentru cel mai corect raspuns!
Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
23 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Sigur vei mai da jos din greutate dacă ai şi o dietă sănătoasă este perfect.Era bine dacă ne spuneai şi înălţimea, ne făceam o idee.

| mona a răspuns:

Vei da greu dar la sigur, vei reusi daca o ti tot asa

| CrazyTeenager a răspuns:

Ce inaltime ai?

| DeDiiDeDii explică (pentru CrazyTeenager):

1.68 inaltime

| CrazyTeenager a răspuns (pentru DeDiiDeDii):

Ar trebui sa ajungi pe la 58 de kg, in prima luna incearca sa elimini toate alimentele nesanatoase de la mancarea fastfood, la baturi alcoolice ori tigari, mancare gatita de 3 ori pe zi, iar gustari, batoane proteice / fructe, consuma apa cam 3-4l pe zi, referitor la odihna, are trebui sa dormi 8h pe seara minim, daca nu, te ingrasi, si tinzi sa mananci in timpul in care ar trebui sa te odihnesti. Efortul fizic ar trebui sa fie ceva de inceput, sa se obisnuiasca organismul incepi cu 15 minute de alergare pe zi, si incerci sa ajungi la 30 de minute, fara pauza, timp de o luna. Pe urma, daca esti multumita de rezultate poti trece si la alte metode. Exercitiile fizice gen abdomene, vor face burta sa para mai proeminenta, tu ai grasime in exterior si dezvolti muschiul care e in interior, o sa para mai umflata...Trebuie sa dai jos mai intai stratul de grasime happy.

| WR104 a răspuns:

Nu vei da jos nimic cu genul asta de exercitii anaerobe, ai nevoie de sarituri cu coarda sau sa alergi pentru a slabi eficient nu sa stresezi muschii.
Abdomenele nu te vor ajuta sa dai burta jos si nici genoflexiunile.
Uite aici ce fel de exercitii ai nevoie tu si ce trebuie sa mananci si ce nu.
http://dietapentrutine.blogspot.com
Succes!

| Dydy112 a răspuns:

Nu trebuie sa faci exagerat. De exemplu poti face doar seara, si dimineata poti avea un mic dejun echilibrat:Exemplu cereale integrale si suc de fructe natural. happy

| michelia a răspuns:

Trebuie sa combini dieta cu efortul fizic.
Esentiala e dieta si vointa ta.
Exercitiile doar iti vor tonifia muschii incit sa slabesti frumos.
Am tinut si eu o dieta acum ceva vreme si am slabit 10 kg in 3 luni fara chin si infometare, pe baza de proteine ( mereu am fost slaba si am vrut sa redevin asa). Este vorba despre dieta Dukan. Detalii poti gasi pe site-ul lor ( daca nu ai o dieta deja personalizata de un nutritionist).
succes!

| DeDiiDeDii explică (pentru michelia):

Vrei sa imi zici si mie dieta?

| michelia a răspuns (pentru DeDiiDeDii):

Sigur, gasesti toate detaliile pe etape pe link.
O sa mananci destul de multa carne slaba in perioada asta, branza de vaci slaba, oua, unele legume si o sa bei 2 l de apa plata pe zi.
Plus mers pe jos zilnic 30 minute ( sau ceva gimnastica).
Adio dulciuri o perioada. Ai voie in schimb sa bei Cola zero ( are indulcitori) zilnic ( maxim jumatate de litru).
O sa slabesti din prima saptamana citeva kg si asta o sa te motiveze sa continui.
Ai grija, prima faza, de atac, care e cea mai dura ( doar carne de pui, peste, oua, brinza, iaurt si tarate de ovaz alaturi de 2 l de apa), sa nu o tii decit 6 zile!
Ai mai multe detalii pe site aici.

http://dietadukan.ro/

http://dietadukan.ro/regimul

Cel mai usor lucru este ca poti minca cit vrei ( dar la un moment dat se inchide apetitul de la atita carne, o sa vezi ).
Eu am dus-o foarte, foarte usor.
Daca te decizi si mai ai nelamuriri, scrie-mi.

| DeDiiDeDii explică (pentru michelia):

Cam cat ai dat?

| michelia a răspuns (pentru DeDiiDeDii):

Tu ma citesti sau nu? Reia te rog raspunsurile mele.

| pisicutzamik a răspuns:

Da o sa dai jos dar in timp adica cateva saptamani fa sport cat de mult poti tu, baga melodii care simti tu ca te hace sa "topai" tine si dieta si ai sa vezi rezultate in curand

| NoBodyCareAboutMeOrYou a răspuns:

Ce inaltime ai mai exact? Daca nu exacta aprox...

| DeDiiDeDii explică (pentru NoBodyCareAboutMeOrYou):

168

| NoBodyCareAboutMeOrYou a răspuns (pentru DeDiiDeDii):

Hmm, cam multe kilograme pentru inaltimea asta nu crezi? Eu zic sa faci si cate un jogging pe undeva si dupa mai discutam. Si mai mareste din genoflexiuni daca vrei sa ai rezultate bune happy.

| TomaSorinel1974 a răspuns:

eu faceam 100 de abdomene pe zi si am 11 ani

| DimLight a răspuns (pentru TomaSorinel1974):

Si probabil le faceai incorect asa stiu si prieteni care fac 100 de flotari si nu pot ridica 25kg laughing

| TomaSorinel1974 a răspuns (pentru DimLight):

ce proasta esti vino acasa si uitate bay bay

| DeDiiDeDii explică:

Dai bai, 300kg lol.

| Ingerashdragutza a răspuns:

Da vei slabi cu siguranta daca faci exercitii si daca tii si dieta, dar trebuie sa te tii de ele.

| Katherineyy a răspuns:

Genoflexiunile nu sunt pentru a da jos in greutate ci sunt pentru a dezvolta muschii coapselor si gambelor. Nu cred ca ajuta foarte mult exercitiile aici, poate putin abdomenele pentru burta, dar daca chiar vrei sa slabesti ar trebui sa tii dieta, dar nu sa te infometezi, nici chiar asa. Sper ca te-am ajutat :*