| Biancaaa6729 a întrebat:

Am o intrebare, dau funda. In urma cu 2 saptamani am fost racit si inca am ramas cu o tuse seaca si cu putina febra dimineata. Este normal? Ce as putea face?

Va multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Tyrone a răspuns:

Si eu sunt in aceiasi situatie, se pare ca am ramas cu o viroza... trebuie sa vezi un doctor pentru siguranta ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil ca raceala nu s--a vindecat, cel mai bine consulti un medic.

| luluta a răspuns:

Poate fi pleomonie nu te juca cu asta consulta medicul febra si tusea seaca sunt cauzele pleomoniei.

| Shaiiiiiiiii a răspuns:

Poti incerca sa iei dimneata 2-3 linguri de miere pe stomacul gol pe mine asta ma ajutawinking

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cel mai bine este să consulți medicul de familie. Nu ești vindecat complet.
Pa, pa.

| savacornel0612 a răspuns:

Daca ai febra cu siguranta si si o infectie pe undeva... daca te doare gatul sau te-a durut sau ai rosu in gat ia klabax pastile, daca ai peste 14 ani ia de 500mg daca ai mai putin ia de 250mg.