| Marcel1234 a întrebat:

Buna,am o întrebare...de aproximativ 6/7 ani dau din gât o secreție alba, dar când sunt răcit maronie. Acesta secreție se crează doar în timpul nopții când dorm. Dimineața trebuie să o elimin, dar nu doar să o scuip ca pe o flegma, trebuie să o trag din gât. Pot să precizez ca atunci când sunt răcit puțin mai tare dau din gat in timpul zilei niște bilute galbene ca un fel de orez, doar că sunt urat mirositoare. Intrebarea este:ce am? Cum tratez?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alessia5158 a răspuns:

Fara o examinare de laborator a sputei(expectoratiei) nu cred ca iti poate spune cineva,chiar medic fiind, daca ai o problema de sanatate.Du-te la medic!
Pana atunci, documenteaza-te din link(generalitat, forme, culoare, miros):http://www.sfatmedical.ro/Semne_si_simptome/Sputa/Generalitati

1 răspuns:
| IAmTheLegendary a răspuns:

Si eu la fel, chiar nu stiu ce sa fac... Poate careva sa ajute acest baiat? Si pe mine, normal!