Parul poate sa cada din diferite motive : stres, schimbatul samponului, etc, o solutie e sa te duci la farmacie si sa ceri revalid/rivalid ceva de genu, e ca un sampon, e f bun.
E cel mai bine sa-ti faci un set de analize sa vezi ce-ti lipseste din organism.Eu aveam o lipsa treibila de magneziu si abia dupa ce am luat Magne B6 a inceput sa nu-mi mai cada. E bine si cu mastile naturiste dar trebuie sa stii mai intai de ce-ti cade parul.Si atentie la stres!
Pai parul cade din multe motive. Stres, pieptanatul in exces, folosirea unui balsam in cantitate mare, atunci cand este tocit, lipsa de calciu.>.
Parul poate sa-ti cada daca schimbi samponul. Incearca un tratament cu Revalid. Sper sa te ajute .
Pai la fete de obicei toamna si primvara le cade paru.Cauza? N-am gasit-o nici eu ar trebui sa mergi la doctor iti da el ceva tratament si cu tot felul de masti de par si apoi cica nu iti mai cade dar toamana/primavara urmatoare tot cade.Deci asta-i viata
Revalid, stiu ca si mie imi cadea si am luat Revalid.Intreaba si la farmacie.Cu siguranta gasesti , sau remedii naturale :*
Sunt sampoane bune. De la Favisan si Petrole Hanne.Eu una fac de 2 ori pe saptamana masca de par din : 2 linguri ulei masline + 2 linguri ulei de ricin( se gaseste in farmacii ieftin) + 2 galbenusuri de ou. Si nu imi cade parul se indeseste creste putin mai repede, si in plus repara firele despicate. Fac masca aceasta de 2 ani si niciodata nu mi.am luat capetele firelor de par. Ingredientele se pun in functie de lungimea parului al meu e pana la sani.
Caderea parului :lipsa de vitamine si minerale in organism(in timpul unei cure de slabire drastice), stres, tratamente chimice(vopsiri repetate, decolorari etc). Se poate apela la tratamente profesionale cumparate din saloanele de coafura(londa-tratament pentru par degradat, taft etc)sau la retete naturiste, clatire cu ceai de urzica, tratament cu ulei de ricin la radacina etc. Sper ca ti-am fost de ajutor.
Șeerbi întreabă: