| Adriana294 a întrebat:

Buna am o intrebare eu am fost la o cura de slabire cu apa si lamaie dar dupa o samptamana mi-a aparut incepaturi la inima palpitati si obosela am fost la cardiolog si i-am spun si mi-a spus ca e din cauza ca lamaie scoate magneziu din corp si mi-a dat sa iau Aspacardin mentionez ca eu am mai avut plobleme cu inima intrebare mea este daca mai iau aspacardin care contine magneziu si potasiu mai slabesc un sfat va rog

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cura cu apa cu lămâie este inventia unui idiot care nu are nici o cunostinta medicală. Cad ca tu stii sa scrii, deci ai fost la scoala, cum ai putut sa folosesti o asemenea tampenie care contrazice tot ce ai invatat despre biologie si chimie? Persoana care ti-a recomandat-o probabil vrea sa te omoare, dar tu nu esti deloc obligata sa pui in practica ceva atat de prostesc si periculos, si un copil de 7 ani iti poate spune ca asa ceva este complet anormal si trebuie evitat. Renunta la cură, reclama-l la politie pe cel care ti-a recomandat-o si mergi la medicul nutritionist pentru o cura care sa te ajute sa slabesti, nu sa te omoare. Si consulta si un psihiatru, este complet anormal sa te expui la un asemenea pericol, indiferent la ce presiuni esti supusa

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sa-ti fie rusine ca minti si ca vorbesti in halul asta!

| RAY a răspuns:

Nu asa se slabeste in primul rand, lasa dieta ca face numa rau apoi te ingrasi rapid inapoi

| Fatamuntilor a răspuns:

Apa cu lamaie? Fara nimic altceva? Fara miscare? Complet aiurea!
Nu sunt medic, dar trebuia sa intrebi cardoilogul inainte sa bagi la o cura de slabire!
Intrebare de baraj! De unde ai aflat de acea cura?

| Adriana294 explică (pentru Fatamuntilor):

De la o prietena eu cand aveam
12 ani am incercat-o cura cu lamie si intr-o samptamana am slabit 3 kg

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Adriana294):

Fata aia nu ti-e prietetena, asculta la mine!
Banuesc ca esti INCA in crestere, curele de slabire nu-si prea au rostul!
Apoi fiecare cura trebuie personalizata si supravegheata de un nutritionist.Si musai analize.

| Hammurabi a răspuns:

Aspacardinul (asparat de magneziu si potasiu) nu are absolut nici o legatura cu ingrasatul sau slabitul. Sunt minerale esentiale pentru organism iar lipsa lor iti poate creea o gramada de probleme. Te sfatuiesc sa iei in continuare cu incredere.

| Caro34 a răspuns:

Eu nu cred acel medic nici 5 minute. Lamaia contine vit. C care este super OK pentru tot corpul, apoi Aspacardin este total altceva... Eu cred ca aveai tu ceva deja la inima care s-a descoperit in aceasta cura datorita faptului ca ai pierdut multe minerale si vitamine din corp. Cura trebuie sa contina neaparat mineralele si vitaminele necesare corpului fiindca fara corpul nu poate supravietui. Alege sa mananci putin, des, sport mult, apa suficienta si daca chiar ai lipsa de magneziu, poti gasi Magneziu sport, tablete efervescente si le poti lua in paralel. Ai grija daca consumi cafea sau energizante, acelea chiar scot magneziu din corp! Poti slabi cu orice medicament luat, cele 2 in cazul tau; sunt rare cazurile in care medicamentele nu trebuie luate la cure! Numai bine!

| HadesSs a răspuns:

O slabire sanatoasa trebuie sa contina un stil de viata sanatos, cu o alimentatie sanatoasa si miscare in fiecare zi, daca vei sta pe scaun si vei bea apa cu lamaie cu siguranta nu vei slabi.
Revizuiesteti alimentatie fa-ti un abonament la sala si vei vedea schimbari majore. Succes.

| Adriana294 explică (pentru HadesSs):

Hei draga eu mamanc sanatos si fac si sport nu stau toata ziua pe scaun

| HadesSs a răspuns (pentru Adriana294):

Ma bucur

| Adriana294 explică:

Ma scuzati de unele greseli gramaticale

| KiraKya20 a răspuns:

Hi happy Ai încercat ceaiul de goji?