| Conterob a întrebat:

am o intrebare:greutatea de 44 de kg e normala la inaltimea de 1.60 cm? Si daca nu ce imi recomandati?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Mara11Mara11 a răspuns:

Pai e chiar foarte bine sa nu incerci sa mai slabesti, doar sa te mai ingrasi pana in 50 kg, mai mult nu. Funda?

5 răspunsuri:
| mona a răspuns:

c am putinel, ingrasate vreo 5 kg

| bogdanfree14 a răspuns:

Pai... fetele trebuie sa ai cu 6, 7 kg sau mai mult sub inaltimea lor. in timp ce baieti ar trebui de la 4-6 kg sub inaltimea lor pana la maxim 7 peste inaltimea lor si tu daca esti baiatar fi bine sa ai vreo inte 53 si 56 de kg eu am avut un coleg in clasa care avea 1, 66 si 40 de kg si la ora de sport a lesinat pe teren iar cand a fost la spital doctorul i-a spus ca e subnutrit si le-a spus parintilor sal oblige sa manance mai mult pai pentru tine manank cu 500 de kcal mai mult pe zi decat manki pana acum

| yhsay a răspuns:

Nu trebuie sa te compari cu ceilalti pentru ca fiecare persoana are alta constitutie fizica! Daca tu ai conformatie de om slab sau atletica, nu trebuie sa depasesti 50 de kg la inaltimea ta!

Sunt multi factori de luat in considerare : de exemplu, conteaza si oasele cat de grele sunt. Eu am 1.65 si 46 de kg si arat foarte bine, nu-s schiloada. Am o colega are 1, 70 si 61 de kg dar arata la fel ca mine de slaba pentru ca are oasele mai grele.

Treaba cu greutatea nu e o stiinta exacta pentru ca nu suntem toti la fel. Uita-te in oglinda in pielea goala si daca iti poti numara coastele, da, ar cam trebui sa mai pui cateva kg, altfel, nu.

| puncte a răspuns:

Depinde ce fel de corp ai.

| etmiky a răspuns:

Nu e normala.
eu am 1.60 si am 60 de kg desi nu e bine
50-55 e o greutate normala happy
ai putea sa mananci pe saturate laughing dar ai grija,fara grasimi,exces de zahar... mananci pe saturate, dar sanatos!
uite... e vara, vinetele sunt perfecte happy poti manca cateva felii de paine /zi.

Întrebări similare