| stefy3663 a întrebat:

am o intrebare:Ia cineva capsule de slabit de la arpfarm? daca da...pareri...etc.sa stiu si eu ca as vrea mai multe detalii(nu imi dati linkuri unde sa citesc ca am nevoia de cineva care le-a luat mai de curand saaflu si eu mai multe)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MarianWLF a răspuns:

Ce coincidenta un prieten de-al meu tocmai folosea pastile de slabit asa ca o sa iti spun ce a patit:
A folosit pastilele cam o luna si la primele 3 nu a avut nimica dupa aceea a inceput sa se simpa obosit si-a pierdut pofta de mancare si in final a ajuns la spital din cauza ca se simtea obosit in fiecare zi nu putea sa fie atent la scoala si ii era rau.
Deci sub nici o forma sa nu bagi asa ceva in gura
Daca vrei sa slabesti ai nevoie de putina ambitie deci:
1.Asteapta sa traca iarna sa se incalzeasca cat de cat afara
2.Incearca sa mananci mai putin (dar nu sa nu mananci de loc asta e o prostie si poti sa te si imbolnavesti)
3. Dupa ce trece iarna va trebui sa incepi sa faci un pic de sport adica in cursul saptamanii dupa scoala alergare usoara cel putin jumate de ora, in weekend inceara sa alergi dimineata si treptat sa maresti timpul de alergare
4.Sigur vei slabi si vei avea si un corp sanatos plus rezistenta la obosealawinking
Funda?