anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună! Am o întrebare îngrijorătoare.
Iubitul meu a spus ca intr-o zi s-a trezit cu niște pete de sânge pe chiloți, a zis ca a verificat sa nu fie de pe altundeva.
Mi-a spus ca nu a urinat cu sânge, ce poate sa fie? ..De menționat faptul ca el bea foarte rar apă, în general bea doar suc și energizante, ce poate fi ..ma tem?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Urgent la medicul UROLOG, fiindca nu este in regula cu el si trebuei sa i se faca investigatii medicale.

| gabriela200129 a răspuns (pentru Violleta2022):

Nu vrea să meargă refuză înnebunesc efectiv îmi vine să fac ceva ce nu trebuie de frică

| Cipi1212 a răspuns:

Nu sunt bune energizantele și sucurile in cantități mari.

| StudentLaMedicina a răspuns:

Este cel mai probabil hemospermie care fără alte simptome nu este periculoasă. După 50 de ani ar putea fi cancer la prostată. De obicei este un vas de sânge care a fost distrus în timpul masturbării/actului sexual. Deci mai uşor cu dusul forțat la medic, merge el când e pregătit.

| GirthD a răspuns:

Nu ar trebui sa fie vreo sangerare interna de la suc si energizant

da ce e in corpul lui, Dumnezeu cu mila daca bea doar energizante si cola.

Sa se duca la un urolog. Plus sa isi faca ceva analize

| gabriela200129 a răspuns (pentru GirthD):

I-am zis asta și nu vrea efectiv mă rog de el, mă sperie, am pus și problema altfel am întrebat un urolog la telefon și a spus ca el neincepandu și viața sexuală posibil a creat o leziune în timpul masturbării dar nu știu a zis ca de vreo 3 zile nu a mai prezentat nimic, nu știu ce sa ii fac.

| GirthD a răspuns (pentru gabriela200129):

Lasa-l in pace atunci. e adult. nu vrea sa inteleaga si e capos el o sa traga si suporte problemele pe viitor

nu poti ajuta pe cineva cu forta. tu ti-ai facut datoria