Sincer, eu cred ca totul se datoreaza unei sinuzite pe care ai tratat-o superficial. rareori o sinuzita cronica inchistata poate fi tratata cu antiviotice oral. Iti trebuia o cura de 10 zile de antibiotice injectabil insotita de punctii sinusale pe partea cu inchistarea.
Insuficienta circulatorie cerebrala inseamna ca nu ajunge destul sange la creier, dar asta poate fi acuzata dupa ce faci o radiografie care certifica ca sinusurile sunt libere de puroi.
Multumesc mult pentru raspuns! Totusi m-am gandit ca este o cauza neurologica, pentru ca noaptea imi amortesc mainile.Am o prietena care nu-si mai simte 2 degete de la mana dreapta; si ei i-a fost pus diagnosticul de insuficienta circulatorie cerebrala, si urmeaza cam acelasi tratament. Daca nu am insuficienta circulatorie, ma va afecta tratamentul pe care il iau, tinand cont ca sunt hipertensiva?
E foarte greu de zis. In primul rand amortelile din maini pot sa nu aiba legatura cu insuficienta circulatorie cerebrala (de altfel foarte probabil sa nu aiba). Faptul ca o prietena are simptome vag asemanatoare nu inseamna nimic. Ar trebui sa mai consulti un medic si sa repeti radiografia de sinusuri.