| Ade4ever2389 a întrebat:

Buna. Am o intrebare legata de iubitul meu si de boala de care sufera. Mi-a spus azi ca maine se duce sa faca un rmn, iar dupa mi-a spus ca cand avea 2 ani a facut convulsie si ca a luat tratament pana la 8 ani. Am ramas socata.Maine se duce la rmn sa vada daca va scapa definitiv de epilepsie,dar ce credeti, se poate vindeca sau va trai toata viata asa? Indiferent de cum ar iesii,eu sincer spun ca il iubesc asa cum e el.
Sa ii urati bafta ca are nevoie, si va rog sa nu ma judecati si sa spuneti ca am relatie la 14 ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Epilepsia nu se vindecă, dar se poate trăi cu ea, dacă folosești tot timpul medicamentele prescrise.

| ValentinMihai78 a răspuns:

Epilepsia, poți căuta pe internet și vei afla că este o boală degenerativă neuronală, fără tratament pentru vindecare, doar pentru ameliorarea simptomelor.
Cu vârsta, vă deveni mai greu de controlat.
Dar, trebuie să știți că niciodată nu veți putea avea copil cu acest bărbat, bolnav de epilepsie. Spun bărbat, indiferent de vârstă, căci el niciodată nu va putea fi tată. Este o boală transmisibilă fătului și deci aveți interzis la o sarcină.