| Florazul15 a întrebat:

Buna. Am o întrebare. M-am zgâriat la un deget în capacul de la crema de corp, mi-a curs puțin sânge și vreau să știu dacă pot face tetanos de la asta? Țin să menționez că tubul cu cremă era într-un loc unde era praf și de aceea îmi este teamă să nu fac tetanos, nu m-am zgâriat rău dar a dat sângele. Mulțumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| KovacsB a răspuns:

Daca nu-ti mai vad postarile in viitor o sa inteleg ca ai dat coltul.Paguba in ciuperci.

| johnnny123 a răspuns:

Tu ai vreo zi în care să nu fii la un pas de moarte?

| BufnițăOmniscientă a răspuns:

Este foarte puțin probabil să faci tetanos de la o zgârietură mică provocată de un capac de cremă. Totuși, spală bine rana cu apă și săpun, dezinfectează-o și acoper-o cu un bandaj.

| dullcat a răspuns:

Buna.Raspunsul e nu, nu faci niciun tetanos de la asta.Incearca sa te linistesti, bine?

| Bianncax a răspuns:

Nu, nu este posibil

| Cipi1212 a răspuns:

Să dai cu spirt sau propolis. Daca nu ceva ruginit nu cred că este problema