anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare,ma rog, e si un fel de sondaj. Am 18 ani,1, 66 inaltime si 69 de kg. Masurile sunt cam asa: 100-70-102. Acele 69 de kg nu sunt atat de sesizabile chiar daca nu sunt foarte inalta,dar totusi ma deranjeaza un pic de burtica,etc. Ce-mi recomandati pentru a-mi defini silueta? Mentionez ca sunt genul care are sanii proeminenti, la fel si posteriorul.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
25 răspunsuri:
| Paulaaaaaaaaaa a răspuns:

Buna!
Incearca dieta cu supa de varza!
Inlocuiesti pranzul si cina cu supa de varza, este hipocalorica, trebuie sa respecti intervalul de cel putin doua ore dintre mese si gustari. Gustarile sa nu fie mai multe de 3 pe zi, iar mesele nu mai multe de 3 pe zi!
Sa nu intelegi prin gustare ceafa de porc, 10 sarmale si un tort intreg, gustarile pot fii 1 mar sau 2-3 biscuiti, si nu uita fara paine si dulciuri

| CorinaD a răspuns (pentru Paulaaaaaaaaaa):

Buna! Ce stii, este testata aceasta dieta? Ca majoritatea sunt mituri.

A,nu,nici nu-mi sta in fire sa mananc fast-food, mancaruri grase sau etc, de obicei gustarile, la mine, sunt fructe

| Paulaaaaaaaaaa a răspuns (pentru CorinaD):

Asta-i bine!
Mai cauta diete pe net!

| Paulaaaaaaaaaa a răspuns (pentru Paulaaaaaaaaaa):

Eu am incercat aceasta dieta si am slabit 2 kg intr-o saptamana si nu le-am pus inapoi

M-am decis. maine dimineata intra in vigoare supa de varza/

| Cosmin86 a răspuns (pentru CorinaD):

E doar o alta dieta cretina, buna sa-ti strici sanatatea si sa te ingrasi la loc dupa.

Slabeste si tu mancand corespunzator ( nu aberatii de genul multe fructe si legume, nu mai manca dupa ora X si tot asa ) si sala sau alergat.

| CorinaD a răspuns (pentru Cosmin86):

O Incerc, da vad ce se poate intampla, ca pana la urma n-am nimic de pierdut, am citit multe despre ea, ba chiar cineva din anturaj a incercat-o.

Pai si ce rezultate a avut persoana care a incercat-o? Si mai important, ce s-a intamplat dupa ce s-a terminat dieta?

Se simte minunat! Bineinteles ca dupa ce a terminat cura nu a dat iama la Mc Donald's dar nici nu a mancat zilnic numai frunze si a trait cu apa. A avut rezultate vizibile, 12 kg.

Nu, dar dupa, cate kg a pus la loc?
Si astea 12 kg in cat tim le-a dat jos?

In vreo 2-3 saptamani, dar cu pauza intre ele cate o saptamana, ma refer la decursul curei cu supa. Nu a mai pus nimic la loc.

| Paulaaaaaaaaaa a răspuns (pentru Cosmin86):

Eu vorbesc din proprie experienta, dieta chiar a functionat si nu am pus un gram in plus!

Slabit sanatos = 2 kg / luna, mai mult deja iti fortezi organismul si risti sa ai un corp plat si cu vergeturi.

O coelga de la mine de la servici a slabit mai putin si ii atarna pielea pe burta + nu mai are fund deloc, si acum se ingrasa la loc intentionat laughing

| Cosmin86 a răspuns (pentru Paulaaaaaaaaaa):

Ok, daca nu ai probleme de sanatate ( cu toate ca e posibil sa ai un deficit grav de vitamine ) si arati ok ( fara piele lasata, fara corp plat, etc. ) atunci ai avut noroc. Majoritatea nu au norocul tau happy

Pentru oamenii normali, slabit sanatos = 2 kg / luna, cu sport si alimentatie corespunzatoare ( mese mici si dese pe zi, in care iti asiguri tot ce ai nevoie ).

Am vazut diferenta intre slabit rapid si slabit lent la fete, si alea care au slabit lent arata mult mai bine.

Cosmin,am intrat in programul cu supa, si e chiar gustoasa. iti asigura necesarul de energie si este satioasa. Faza asta pana la urma este o provocare pentru mine, sa vad daca intr-adevar am vreun rezultat intr-o saptamana, asa cum se spune.cei drept as vrea sa-mi pastrez formele ce m-au "consacrat" dar totusi sa am cateva kg in minus

| Paulaaaaaaaaaa a răspuns (pentru Cosmin86):

E normal sa slabesti 3-4 kg pe luna!

| Andreea2239 a răspuns:

Pai ar trebui sa faci abdomene...big grin

| CorinaD a răspuns (pentru Andreea2239):

Fac si cate 500/zi insa metabolismul meu nu functioneaza si nu asimileaza acest efort. Adica e in zadar, am ajuns de la 500 chiar la 1000/zi, dar nimic.

| dede11112 a răspuns (pentru Andreea2239):

Da..sigur cu abdomenele nu faci mai nimic

| Andreea2239 a răspuns (pentru dede11112):

La mine a functionat.:p

| dede11112 a răspuns (pentru Andreea2239):

Abdomenele sunt pentru masa musculara nu pentru slabit

| MrDumbo a răspuns:

Infasoara burtica cu folie si du-te la alergat. alergi 20-30 min pe zi.
Incearca sa nu ai in meniul tau zilnic multi carbihidranti.

| CorinaD a răspuns (pentru MrDumbo):

Ma gandeam sa ma apuc iar de sala, am avut o perioada de un an in care am facut, am slabit mult, dar cand m-am lasat de fumat am pus la loc.

| MrDumbo a răspuns (pentru CorinaD):

Eu am muncit pentru abdomen ( patratele ) timp de 5 luni. Am dat jos burtica prin alergat si abdomene... Acum ramane la alegerea ta dar la sala o sa te ajute alte fete prin sfaturi care au mai multa experienta.