Buna!
Incearca dieta cu supa de varza!
Inlocuiesti pranzul si cina cu supa de varza, este hipocalorica, trebuie sa respecti intervalul de cel putin doua ore dintre mese si gustari. Gustarile sa nu fie mai multe de 3 pe zi, iar mesele nu mai multe de 3 pe zi!
Sa nu intelegi prin gustare ceafa de porc, 10 sarmale si un tort intreg, gustarile pot fii 1 mar sau 2-3 biscuiti, si nu uita fara paine si dulciuri
Buna! Ce stii, este testata aceasta dieta? Ca majoritatea sunt mituri.
A,nu,nici nu-mi sta in fire sa mananc fast-food, mancaruri grase sau etc, de obicei gustarile, la mine, sunt fructe
Asta-i bine!
Mai cauta diete pe net!
Eu am incercat aceasta dieta si am slabit 2 kg intr-o saptamana si nu le-am pus inapoi
M-am decis. maine dimineata intra in vigoare supa de varza/
Eu vorbesc din proprie experienta, dieta chiar a functionat si nu am pus un gram in plus!
Ok, daca nu ai probleme de sanatate ( cu toate ca e posibil sa ai un deficit grav de vitamine ) si arati ok ( fara piele lasata, fara corp plat, etc. ) atunci ai avut noroc. Majoritatea nu au norocul tau
Pentru oamenii normali, slabit sanatos = 2 kg / luna, cu sport si alimentatie corespunzatoare ( mese mici si dese pe zi, in care iti asiguri tot ce ai nevoie ).
Am vazut diferenta intre slabit rapid si slabit lent la fete, si alea care au slabit lent arata mult mai bine.
Cosmin,am intrat in programul cu supa, si e chiar gustoasa. iti asigura necesarul de energie si este satioasa. Faza asta pana la urma este o provocare pentru mine, sa vad daca intr-adevar am vreun rezultat intr-o saptamana, asa cum se spune.cei drept as vrea sa-mi pastrez formele ce m-au "consacrat" dar totusi sa am cateva kg in minus
E normal sa slabesti 3-4 kg pe luna!
Fac si cate 500/zi insa metabolismul meu nu functioneaza si nu asimileaza acest efort. Adica e in zadar, am ajuns de la 500 chiar la 1000/zi, dar nimic.
Da..sigur cu abdomenele nu faci mai nimic
La mine a functionat.:p
Abdomenele sunt pentru masa musculara nu pentru slabit
Infasoara burtica cu folie si du-te la alergat. alergi 20-30 min pe zi.
Incearca sa nu ai in meniul tau zilnic multi carbihidranti.
anonim_4396 întreabă: