| DeeaElenaaaa a întrebat:

Buna, am o intrebare mai ciudata poate pentru voi dar nahlaughing As dori sa stiu fetelor, daca exista vreo problema in legatura cu intratul in piscina la 2 saptamani si 4 zile de la nastere? Tin sa mentionez ca nu am voie sa folosesc tampoane interne, sangerarea nu mi-e ca si o menstruatie, este mai mult absenta, doar niste scurgeri galbui.S-ar putea declansa o problema daca as intra în piscina?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă nu se îngălbenește piscina în zona unde intri, nu e nici o problemă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde. Ai avut nastere normala, era epidurala sau cezariana?

| DeeaElenaaaa explică (pentru anonim_4396):

Nastere naturală si m-a taiat putin jos, mi au cazut din acele fire din cusutura

| anonim_4396 a răspuns (pentru DeeaElenaaaa):

A, epidural?

| Eireann a răspuns (pentru anonim_4396):

Calea de administrare a anestezie sau taietura "de jos"?

| Gabigabyi a răspuns (pentru Eireann):

Taietura de jos

| Eireann a răspuns (pentru Gabigabyi):

Se cheama epiziotomie.
Epidural e o cale se a administera anestezicului in spatiu epidural din coloana vertebrala.

| EaEmma a răspuns:

Buna ziua! Este recomandat ca, în primele șase săptămâni, dupa recuperarea unei nasteri naturale sau prin cezariană, să nu se intre în piscină pentru a nu contracta vreo infecție din bazin.Acum ramane la aprecierea dvs.

| DeeaElenaaaa explică (pentru EaEmma):

Este piscina de acasa gen nu din strand

| EaEmma a răspuns (pentru DeeaElenaaaa):

Daca considerati ca nu exista niciun risc, incercati.

| ValentinGabi a răspuns:

Mai bine încerci să eviți si te scalzi în copaie puțin acolo.happy

| DeeaElenaaaa explică (pentru ValentinGabi):

Dar nu provoaca o hemoragie si daca as sta in cadă nu?

| octavianandreea a răspuns:

Bună! Nu e nicio problemă dacă intri acum în piscină! Și eu am intrat în piscină după o săptămână de la naștere.Și nu s-a întâmplat. absolut nimic

| DeeaElenaaaa explică (pentru octavianandreea):

Pai si doctorul meu mi-a spus ca pot dupa ce se opreste sangerarea, eu vreau doar sa stiu daca poate cauza vreo hemoragie atat