| shaormacudetoatee a întrebat:

Bună! Am o întrebare mai penibilă dar mnalaughing
Acum 2 săptămâni cam aşa mă jucasem cu un câine, doar că problema e că (,) câinele cred că avea râie şi la câteva zile dupa asta au început să-mi apară bube. La început erau mici şi dupa ce le scărpinam se făcea un fel de rană, dar dupa imi ieseau bube şi dupa ce le scarpinam se faceau marilaughing)).
Insa faza îi că bubele astea imi ieseau si pe faţă dar dupa cateva ore dispăreau, dispareau si de pe faţă, şi de pe corp.
Sunt râie astea?laughing Sau este o simplă alergie având în vedere ca aceste bube imi dispar si apoi imi reapar?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| GraniniCuPiersica a răspuns:

2 căni de GraniniCuPiersica și nu mai ai nimic

| PsihologDanielBotezan a răspuns:

Salut! happy Îți sugerez să îți faci o programare la medicul de familie, el te-ar putea ajuta și îndruma sau de ce nu, la un dermatolog. big grin Mult succes! Sănătate! Funda? big grin