| Mirkutza99 a întrebat:

Buna! Am o întrebare! Mi-a venit sâmbăta menstruația. De obicei când îmi venea, in prima zi și pe la final imi curgea maro, in timp ce in a 2a și a 3a zi imi curgea cel mai mult și un sange mai vișiniu. Tura aceasta însă a inceput încă din prima zi sa imi curgă sângele rosu și e putin mai deschis la culoare(un rosu mai aprins, nu chiar vișiniu), decât pana acum si mai putin cantitativ (in sensul ca doar o zi a curs mai mult, in restul a curs dar nu la fel de mult ca de obicei). Oare de ce?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Asta doar ginecologul îți spune nu pe TPU aflam ce avem, nici nu știu de ce exista categoria asta, unde oricine e doctor

| Violleta2022 a răspuns:

Este perfect normal sa vina sange rosu cand debuteaza menstruatia, dar faptul ca tie iti vine diferit in alte luni, este pentru nu toate femeile suntem la fel.
Tine un calendar strict si foloseste prerevativul la TOATE partidele sexuale, ca abia atunci apar probleme, cand nu mai vine ciclul deloc, cnu cand are azi o culoare si maine o schimba.
Culoarea maro este data de sange oxidat, de obicei aparand la sfarsit de ciclu menstrual sau la inceput de ciclu menstrual.