Întrebare recomandată | Cris1Taekookblack2 a întrebat:

Bună. Am o întrebare, oțetul este sănătos pentru părul des creț?
Mă refer la oțetul folosit pentru mâncare, fiindcă nu as folosi oțetul de mere, am auzit că nu prea e sigur pentru păr fiindcă ar putea cauza mătreață.
Menționez și faptul că eu de câțiva ani avusem mătreață, mătreață grasă și am încercat toate metodele, cu uleiuri (deși am aflat pe urmă că nu erau sănătoase fiindcă fac părul gras), tot felul de șampoane pentru mătreață/solzi. De anul trecut de prin decembrie am decis să merg la un dermatolog si mi-a transcris multe tratamente diferite. Însă nu și-au găsit rezolvarea în nimic.
Până acum câteva zile era totul okay cu mătreața, dar a reapărut și eu folosesc același șampon transcris de dermatolog.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Brizbriz a răspuns:

Sunt foarte de acord cu ce spune Violleta, insa sapunul sanatos e ala facut in casa
ala de la magazin, e la fel de plin de chimicale ca si samponul de la magazin