Cantitatea de hormoni din compozitia patilelor AC este astfel dozata incat sa asigure protectie perfecta minim 24 de ore si din acest motiv se administreaza zilnic 1 singura data si pe cat este posibil mereu la aceeasi ora cu un decalaj admis de +/- 1/2 ora. Nu are absolut nicio logica sa rupi in bucati patila AC si sa o folosesti in mai multe reprize. Teoretic si probabil si practic efectul si gradul de protectie ramane acelasi, dar totusi ma intreb si te intreb, care poate fi ratiunea sau logica de a complica un lucru care poate fi folosit mult mai simplu? Sanatate!
Nu o iau la diferenţe de ore, ci pur şi simplu în acelaşi timp doar că pe jumătate. Pentru că am pe sistem nervos, impresia că tot ce mănânc în rămâne în gât şi am senzaţia acea mult timp, asta dacă mă gândesc la ea. De aceea am întrebat, dar oricum o iau întreaga, chit că mă chinui vreo 5 minute s-o dau pe gât
In acest caz poti sa o dizolvi intr-un pahar cu apa sau chiar sa o pisezi si sa o bei/inghiti sub forma de praf, cu apa sau un suc. Multa sanatate!
Oo, credeam că pastilele pisate îşi pierd din efect. Mulţumesc!
Buna.
Daca o rupi in doua jumatati si le iei una dupa alta la aceeasi ora conform prescriptiei, tot aceeasi cantitate de substanta patrunde in organism, deci nu, nu isi pierde din efect!
E ca si cum rupi o felie de paine in 2 si mananci jumatatile, tot o felie de paine ai mancat.