| Nikoletaaa a întrebat:

Am o intrebare pentru azi 21 iunie 2012. Deci eu azi ma duc la scoala fiindca terminam clasa si eu am fost la plaja si m-am bronzat rau pe fata si mi s-a dus pielea urat si zici ca am o bulina pe frunte cu ce sa ma dau sa-mi treaca? Orice sfat imi este de ajutor...Va rog sunt disperata sad Si o sa ma vada toti mai ales parintii si colegii...P.S am incercat cu fond de ten si nu merge sad sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Alexoutza a răspuns:

Singura solutie este fondul de ten! Ti-as recomanda o crema, dar nu exista una care sa aiba un efect atat de rapid.
Draga mea, nu trebuie sa iti faci griji, nimeni nu e perfect, toti avem defecte. Daca cineva va rade de tine, sunt sigura 100% ca este doar invidios fiindcă tu ai fost la plaja si el/ea nu. Viata nu e intodeauna roz. Te puphappy

| Nikoletaaa explică (pentru Alexoutza):

Mersi mult pentru sfat si eu te pup happy :X

8 răspunsuri:
| victorandrei a răspuns:

Orice ai face in cateva ore nu se duce. Acoperi cat mai bine cu fond de ten si fie ce o fi big grin

| FreeDreams a răspuns:

Pai eu stiu urmatoarele remedi pentru arsuri: iaurtul face bine, dar cica este bun albusul de ou pentru orice fel de arsura. thinking

| cati21 a răspuns:

Date cu iaurt si ai sa vezi ca iti trece pata. Sau cu smantana. Rece.

| Nikoletaaa explică (pentru cati21):

Mersi mult

| cati21 a răspuns (pentru Nikoletaaa):

Cu placere!