| Alexandra_Tha_Ale_1996 a întrebat:

Am o intrebare pentru doamnele mai invarsta. Vreau sa spun ca ieri eram in drum spre casa cand mi-a venit sa fac pipi si pana sa ajung acasa sa zicem ca am facut pe mine ( sunt gravida), cand am ajuns acasa mam igienizat si mam si epilat. Cu rusine vreau sa zic ca sotul meu a avut chef de niste distractii, Ei acum dupa ce am terminat vreau sa spun ca am niste usturimi un pic deranjatoare si imi vine sa fac pipi dar foarte putin. Acum intrebarea e? Am racit jos sau am vreo infectie, daca da ce pot sa fac? Sunt cam fricoasa de doctori mai ales de cand sunt gravida. Va rog dati-mi un raspuns. ( Am 20 de ani )

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună! Trebuie sa mergi cu sumar de urină la medicul de familie pentru analize, si acolo aflii daca din cauza sarcinii sau ai facut infectie urinară ori mai sunt si alte probleme, sarcină usoară, si multă grija sa ai de tine in perioada asta, o femeie insarcinată trebuie sa se fereasca de boli, de raceli, ca orice pastilă luată fara avizul medicului poate face rau fătului, si se poate naste cu malformatii congenitale grave, si nu cred ca vrei sa faci copil handicapat.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Si ieri ai facut pipi pe tine sau te ai putut abtine pana acasa? Si ai facut sex cu sotul? Scuze daca sunt indiscret.

| Violleta2022 a răspuns:

Depinde cate luni ai!
Daca esti in primele luni de sarcina, nu ai motive sa te scapi pe tine cu urina, decat daca nu te duci la timp la baie sau ai o infectie urinara.
Daca esti in ultimile luni de sarcina, ar fi ceva normal sa nu te poti tine, pentru ca sarcina apasa pe vezica urinara si da, te poti scapa pe tine, daca nu ajungi in timp la toaleta.
Totusi, usturimile sunt de la sex, sau de la urinat?
Te sfatuiesc totusi sa mergi la medic, nu are de ce sa-ti fie frica, pentru ca ti se va lua doar o proba de urina, sa se vada daca exista infectie urinara.

| AndreiWeisz a răspuns:

Si de ce doamnele mai in varsta daca tu ai 20 de ani? laughing

| Chernobyl a răspuns:

Ai facut o infecie