| Anonymus12300 a întrebat:

Buna, am o intrebare pentru fete. Am 14 ani si am menstruație de aprox. 1 an. Nu a fost niciodată regulată, însă nu mi-a întârziat niciodată ca acum. Am avut ultima menstruație pe 15 noiembrie. (Sunt virgina). Este grav?
La medic parca nu as vrea sa merg. Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Ioana184 a răspuns:

Nu cred că e grav pentru că ești încă la început cu menstruația, mai aștepta unpicuț

| Movalor a răspuns:

Este normal ca la inceput sa nu fie reglată mentruatia dar dacă si dupa un an nu s-a reglat asta poate insemna ca ai putea avea o dereglare hormonala. Dar nu e nimic batut in cuie. Nu te speria. laughing Dacă tot nu vine atunci cel mai bine e să mergi la un consult la un ginecolog. Stiu ca nu prea ai vrea sa mergi dar uneori e necesar si trebuie. Macar o sa stii concret dacă ești bine sau nu. Noroc in decizia ta! big grin