| Suki08 a întrebat:

Buna, am o intrebare pentru fete, am 15 ani si de cateva zile am mancarimi in zona intima, niste scurgeri galbui si uneori usturimi cand urinez, ce as putea face sa scap de mancarimi pe moment macar pana consult un ginecolog. Ma pot duce singura chiar daca am 15 ani?
Din cate am citit pe net pot avea Vaginita Bacteriana, pot lua tratament fara a consulta un ginecolog? Am nevoie de niste raspunsuri mai complexe din partea mai multor persoane care stiu, si excludeti bolile cu transmitere sexuala, nu-i cazul! Vreau raspunsuri cat mai repede, pup!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Madalina_Kelemen_1983 a răspuns:

Din pct meu de vedere trebuie sa consulti un medic ginecolog cat mai curand posibil. Insa pana atunci poti face spalaturi vaginale cu bicarbonat dizilvat in apa sau cu septovag.

8 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Vezi ca la ginecolog ai nevoie sa fii insotita de un parinte/tutore fiinda esti minora.La cealalta chestie, nu ma bag man sa-mi dau cu parerea laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

BTS it is, baby. Get used to it!

| Asly a răspuns:

Menție zona curată și splă-o m-ai des decât de obicei și findcă ai sub 18 e nevoie să fi insoțită de un părinte

| laurentiu80 a răspuns (pentru Asly):

De ce sa fie si un parinte? nu se poate spala singur la trancan?

| Asly a răspuns (pentru laurentiu80):

Pt că e minoră

| cdl42002 a răspuns:

Încearcă băile de şezut cu infuzie de pelin, gălbenele sau muşeţel sau aplică iaurt simplu, sau poți face spălăturile locale cu bicarbonat de sodiu ( metoda aceasta cred că e cea mai eficientă ) sau daca poți să faci rost de ulei esenţial de arbore de ceai. Dacă nu îți trece în maxim o săptămână aplicând una dintre lucrurile de mai sus în acea zonă atunci consulta un medic. Sau s-ar putea să îți treacă când îți vine menstruatia. Bafta

| costache1234 a răspuns:

Pup si eu sunt baiat *-* este infectie vaginala pff stiu de la anatomie de acum cativa ani sau daca curge sange ti-a venit ciclul si nu sti -------> rezulta degeaba te tuci la ginecolog mai bine la medic normal ----->iti da pastile Zenella Med sau asa ceva

| Eu1544u a răspuns:

Cel mai indicat e sa mergi la un ginecolog! Vorbeste cu o persoana apropiata(mama, sora)