Poti sa ai membranele fisurate si sa ramai fara lichid incetul cu incetul, ceea ce ar fi periculos pentru copil. Du-te la medicul ginecolog care te urmareste sa-ti faca o ecografie si sa iti spuna cat lichid mai ai in sacul amniotic. Daca ai putin lichid sau deloc, trebuie provocata nasterea. Lucrez cu gravide, deci stiu ce vorbesc.
Scuze, aici m-am grabit; nu m-am uitat bine in ce saptamana esti. Multa sanatate.
E posibil sa ai membranele fisurate, in acest caz stii ce ai de facut si nu amana luarea acestei decizii.
Iti dai seama atunci cand te simti umeda putin. Este mai albicios ( arata ca apa tulbure). Eu nu am patit asa ceva, dar am auzit o graviduta avand aceasta problema si i s-a provocat nasterea pentru ca bebelusul statea aproape pe "uscat".
De altfel nu poate fi o pierdere de lichid, poate fi o infectie care sa provoace acele scurgeri. Acum nu se stie ce poate fi.
Buna, eu am patit asa, pentru mine ceea ce spui tu a fost ceva normal si eu aveam scurgeri abundente de culoare alba...nu am fost la medic, am nascut normal si fara probleme