Daca e o relatie serioasa, nu cred ca asta ar trebui sa o influenteze. Ideea e ca difera de la caz la caz, cum e si cu apendicita (bine, comparatia e putin fortata, tu te referi la nastere naturala si nu la cezariana) sau sudarea oaselor dupa fracturi. Difera foarte mult de la caz la caz, depinzind de cele suferite in timpul nasterii, de metabolism si stilul de viata al persoanei in cauza.
"Dupa o nastere naturala, am inteles ca vaginul isi revine."-cine ti-a zis asta? ca dupa cite am inteles eu nu e nici o sansa sa-si revina vreodata, e ca si cind incerci sa treci o minge de fotbal prin gaura cheii.
ironia cea mare e ca exista barbati care isi parasesc nevestele dupa ce au nascut din cauza ca relatiile sexuale nu mai sunt la fel de placute, de parca nu era clar de la inceput ca nu va mai fi niciodata la fel ca inainte de nastere.
@thealchiemist - vaginul chiar isi revine, el este foarte elastic si ia forma oricarui obiect introdus inauntru, (bine, fara exagerari). Am citi foarte mult despre asta si chiar asa e. Multe femei spun ca viata sexuala este chiar mai buna dupa nastere deoarece in timpul nasterii, fluxul de sange din vagin este foarte crescut ceea ce duce la cresterea sensibilitatii vaginului si la atungerea oragsmului mult mai usor si chiar la orgasme multiple.
RAY întreabă: